0

Nieuwsberichten

Contact

Hendrik de Vosweg 6
8411 KJ Jubbega

0516-462090
info@verfboer.nl
Naar contact

Contactgegevens

Hendrik de Vosweg 6
8411 KJ Jubbega
0516-462090 info@verfboer.nl

Kleur van het jaar 2022

Geplaatst op 30 september 2021.

De kleur van het jaar 2022

 

Bright Skies

 
De kleur van het jaar 2022 is Bright Skies.
Bright Skies Flexa is een luchtige, lichtblauwe tint die staat voor een nieuw begin.
Bright Skies Flexa weerspiegelt de eindeloze lucht om ons heen en brengt de woonkamer tot leven door de natuur naar binnen te halen.
 
Een licht en luchtige kleur blauw, die open en goed voor de geest is. Een revitaliserende tint die de positieve effecten van de natuur in huis haalt en nieuw leven in elke woonruimte blaast.
 

 

 

Pip Studio 5 Eijffinger

Geplaatst op 4 februari 2020.

Nieuwe collectie Pip Studio 5

Eindelijk is het zover. Pip Studio brengt in samenwerking met Eijffinger een nieuwe collectie uit, Pip Studio 5. Pip Studio 5 biedt volop keuze in frisse, moderne prints, technieken en kleurstellingen die allen, zoals we van Pip gewend zijn, makkelijk met elkaar te combineren zijn.
Hier alvast een voorproefje van de unieke prints die Pip te bieden heeft.
 
Dessin ‘Floris’ heeft een opengewerkte jungle bladerprint met grote bloemen, planten en hier en daar een verstopte vogel. 
 
 
‘Blurred Lines’ is een grafische streep die overigens met bijna alle dessins in de collectie een mooie match is. Deze grafische streep met chevron patroon in structuur heeft een heel subtiel glanzend streepje en is door de uitgesproken kleurstellingen een echte Pip streep.
 
 
Dessin ‘Palm Scene’ toont een tropische tentoonstelling van rond paraderende paradijsvogels, palmbomen en –bladeren en exotische bloemen. 
 
 
‘Good Evening’ is een prachtig groots dessin op vinyl met kleurrijke bloemen en tropische vogels die geïnspireerd is op traditionele Oriëntaalse muurschilderingen. Door de structuur van het behang lijkt het dessin toegepast op de muur haast op stof die op de wand is aangebracht.
 

 

Een print vol subtiele verrassingen is dessin ‘Raindrops’. Een geometrisch gevormde druppel opgebouwd uit vele lagen sierlijk geplaatste kleine bloemen, blaadjes en vlinders.

 

‘La Majorelle’ is een verfijnde bloemenprint met een subtiel decoratief patroon in glans op de achtergrond voor een gelaagd effect. 
 
 
Tot slot dessin ‘Birds in Paradise’. Een klassieker met een hemels dessin van vogels, vogelkooien en rijke bloemen.

Vier het leven en verrijk je interieur met Pip Studio behang!

 

 

 

 

 

 

Kleur van het jaar 2020

Geplaatst op 24 september 2019.

Tranquil Dawn, kleur van het jaar 2020

Met trots presenteert Flexa wereldwijd dé Kleur van het Jaar 2020: Tranquil Dawn™ Flexa heeft naar aanleiding van haar wereldwijde kleuronderzoek Tranquil Dawn™ uitgeroepen tot dé interieurkleur van het Jaar 2020. Tranquil Dawn™ is een lichte groengrijze tint met een blauwe ondertoon. De kleur past zich aan afhankelijk waarmee deze wordt gecombineerd en hoe de lichtval is. De naam verwijst naar de zonsopgang en het licht wat daarmee gepaard gaat. De kleurschakeringen die je daarin ziet, zie je ook in Tranquil Dawn™. De kleur voelt helder aan en straalt licht uit. Deze interieurkleur is op vele manieren te gebruiken, in een vol vlak, maar ook voor accenten tussen vollere kleuren in leent de kleur zich goed. Het is tevens een kleur die perfect is toe te passen op het plafond.

Vier trendpaletten met Tranquil Dawn als hoofdrolspeler In totaal zijn er voor 2020 vier kleurpaletten: ‘A home for creativity’, ‘A home for care’, ‘A home for play’ en ‘A home for meaning’. Heleen: “Het lichte van Tranquil Dawn™ zorgt ervoor dat de kleur in alle vier de trendpaletten op verschillende manieren een rol speelt. De manier van toepassen is maar net waar de bewoner voor staat, wat men voelt en hoe men wil leven. Elk palet bestaat uit verschillende kleuren die makkelijk combineren in elke woonstijl. De Flexa Kleurentrends 2020 paletten zijn hier namelijk speciaal voor ontworpen.”

A home for creativity: Het oude en nieuwe gaan hand in hand en maken dit interieur eclectisch met een creatieve uitwerking. Het palet versterkt dit gevoel en omarmt je met warme, rijke, volle tinten die teruggrijpen naar het verleden zoals oker, petrol, groen en bordeaux. Tranquil Dawn™ en Cosmic Glory brengen verlichting in dit palet. In deze trend wordt gebruik gemaakt van hout, bloemen(print), keramiek, geprinte katoenen en gebreide kleden. De kleuren uit dit palet doen je denken aan de horizon tijdens een warme herfstdag.

A home for care: Deze interieurtrend voelt als een zachte deken mede ook door het kleurpalet. Het palet bestaat uit pastellen en naturellen met Spiced Honey als warme aanvulling. Qua materialen wordt in dit interieur gebruik gemaakt van blanke houtsoorten, wol en metalen zoals zilver, koper en goud. Dit kleurpalet is te vergelijken met een nevelige zonsopgang in het voorjaar.

A home for play: Energiek en open zijn woorden die horen bij deze trend. Het gevoel is speels, jong en vitaal. Het kleurpalet bestaat uit een mix van zachte tinten en energieke kleuren, zoals een zonnig geel en koraal roden. Geometrisch is een belangrijk patroon binnen ‘play’ en in dit lichte interieur vind je een mix van materialen terug zoals triplex. De kleuren uit dit palet passen bij de horizon van heldere zonnige zomerse dag.


A home for meaning: Een minimalistisch maar menselijk gevoel krijg je bij dit interieur. Deze trend creëert een ruimte van comfort met een bijna kloosterachtig kalmte. Het kleurpalet bestaat uit verschillende lichte grijzen met twee zwaardere bijna zwarten. Rechte lijnen en functionele vormen worden aangevuld met tactiele materialen zoals linnen en hout. Dit grijze palet is te vergelijken met de kleurschakeringen van een horizon tijdens een heldere winterdag. De Kleurentrends 2020 bij je thuis Het wereldwijde kleurpalet ‘A home for creativity’ wordt binnen de Nederlandse verfmarkt aangeboden onder het Flexa Kleurentrends 2020-palet. Dit palet bestaat uit tien zeer goed toepasbare interieurkleuren waaronder Tranquil Dawn™. Wil je de kleur vooraf in de vorm van verf op je muur zien, dan zijn de tien kleuren vanaf 10 september 2019 als Flexa Kleurtester verkrijgbaar via de Flexa website en in de verfwinkel. Alle kleuren uit de vier ColourFutures™-paletten zijn beschikbaar als Flexa Kleurtester (online) en in Flexa Lakken en Muurverven te mengen op de Flexa Mengmachine.

 

Spiced Honey kleur van het jaar 2019

Geplaatst op 12 september 2018.

Het thema voor 2019 is ‘Let the light in’        
Heftige ontwikkelingen wereldwijd hebben het afgelopen jaar velen geraakt, genoeg om de wereld buiten te willen sluiten. In 2019 ‘gooien we de ramen weer open’ en treden we de wereld opnieuw vol energie tegemoet. Heleen van Gent, Creatief Directeur van het Flexa ColorLab, licht toe hoe zich dat vertaald naar het interieur: “Mensen hebben er zin in, trekken erop uit, nemen zelf het initiatief, denken na over de toekomst. We zijn met elkaar, zijn aardig en vergevingsgezind. En we doen dingen en als het mislukt dan is dat oké! Dat vraagt om een ruimte die daarop aansluit. Een ruimte die een positieve benadering aanmoedigt. We hebben een huis nodig waarin we onze ideeën en dromen kunnen omzetten in daden, waar we anderen kunnen uitnodigen om mee te doen, waar alles mogelijk is. Oftewel: we laten het licht weer binnen.”

 
De Kleur van het Jaar 2019 is Spiced Honey Spiced Honey is een honingbruine kleur die optimisme uitstraalt. Het heeft het warme en rustgevende van honing. Er is gekozen voor honing omdat het staat voor de vele mooie facetten in het leven. De kleur en substantie is mooi, maar het staat ook voor luxe en huiselijkheid. Het sluit dus perfect aan op het thema van 2019. De Kleur van het Jaar is veelzijdig en eigentijds en te combineren met velen kleuren. Het licht en omringende kleuren hebben effect op de kleur waardoor de kleur nog meer tot zijn recht komt.
 

Vier paletten met Spiced Honey als hoofdrolspeler
In totaal zijn er voor 2019 vier kleurpaletten: Think, Dream, Love en Act.  De Kleur van het Jaar en de vier bijbehorende kleurpaletten zijn overal toepasbaar: van woonkamer tot keuken, van studeer- tot kinderkamer en in elke stijl denkbaar. Van Gent: “Met deze honingwarme kleur en de bijbehorende paletten kun je het perfecte warme huis vormgeven. De ColourFutures™ 2019 paletten zijn speciaal daarvoor ontworpen. Elk palet bestaat uit verschillende kleuren die makkelijk te combineren zijn in elke woonstijl.

 
 

 

KEK Amsterdam

Geplaatst op 3 juli 2018.

Behang waar iedere ruimte vrolijk van wordt

Maak razendsnel een knusse kinderkamer of babykamer met de vrolijke behangcollectie voor kinderen van KEK Amsterdam. Het dierenalfabet in zachte pasteltinten, behang met allerlei stoere auto's en vliegtuigen en behang vol met snoep vrolijken de kinderkamer op. Bekijk ook onze botanische prints met monsters en palmbladeren, eikenhouten visgraatvloeren of metrotegels. Wat je ook kiest, het wordt geweldig.

Voor meer afbeeldingen kunt u een kijkje nemen bij ons in de winkel, het boek ligt voor u klaar en anders bij de kindercollectie behang op deze website.

Nieuwe collectie stoer behang voor de jongeren onder ons.

Geplaatst op 26 juni 2018.

Noordwand komt met een prachtige collectie voor de jongeren onder ons, Urban Friends genaamd. 

 

Verschillende dessins uit de urban art wereld met oa skateboards, graffity en cactussen dit te combineren met stoere betonlooks of steiger behang. Ook zijn er strepen en sterrren patronen in verschillende kleuren. Deze collectie zal zeker de creativiteit prikkelen en verandert iedere slaapkamer in een wereld vol verhalen. Urban Friends is een non-woven collectie waarbij de muur ingesmeerd kan worden.

Voor meer afbeeldingen kunt u een kijkje nemen onder het kopje behangcollectie, bij de collectie van tiener behang. Het boek heet Urban Friends.

Nieuw! Fotobehang van Nederlandse Landschappen (Noordwand)

Geplaatst op 16 februari 2018.

Wie zoekt naar fotobehang van Nederlandse landschappen kan vanaf vandaag bij ons terecht. In de winkel ligt het gloednieuwe collectieboek "Holland" voor u klaar met een kleine 100 panoramafoto's van Nederlandse natuurlandschappen, bloemen en steden die door landschapsfotograaf Gerard Veerling speciaal voor fotowanden zijn gemaakt. 

Nederland heeft een enorme rijkdom aan Natuurgebieden en deze collectie bewijst dat de meest schitterende landschapsfoto's vaak vlak om de hoek zijn gemaakt.

"Wij brengen de buitenwereld binnen", aldus Gerard Veerling die graag werkt met het beroemde "Hollandse Licht". De collectie is zo opgebouwd dat er voor iedere interieurstijl of sfeer wel iets te vinden is. Overigens zijn de fotowanden ook uitermate geschikt voor het inrichten en verfraaien van werkplekken en wachtruimtes.

De gehele collectie staat ook op deze website onder onder het kopje Behangcollectie en dan bij digitaal fotobehang.

Nieuw behangboek van Eijffinger Stature

Geplaatst op 25 januari 2018.

STATURE

Stature is een collectie waarin modern en klassiek met elkaar versmelten. Dessins van verweerd goud lijken op de achtergrond te dansen, een zacht glanzende trellis, een sleetse damast en sierlijsten met een subtiele gloed. Ruw versus glad, glans versus mat. Een stoer blokdessin met een 3D effect en een onregelmatige streep, klassiek of meer eigentijds te combineren. Uni’s met een geborsteld effect of zacht getint met een subtiele betonstructuur. Wallpowers van pen getekende taferelen tot een betonlook met grafische print. Gedecoreerde lijsten die als lambrisering of als paneel kunnen worden geplakt. Rijke diepe tinten als bordeaux, bosgroen, brons en houtskool, maar ook sprankelend goud en sereen oud-roze, celadon, crème en zand. 

Ingetogen en chic, geraffineerd met een stoer randje. Maak een statement in je interieur met Stature.

Best of Wood'n Stone 2020

Geplaatst op 29 november 2017.

AS Creation komt met een heel nieuw boek uit met alleen maar steen, beton en hout behang erin, Best of Wood'n Stone.

Of het nu in een koele loft of een gemoedelijk landhuis is, deze behangsoorten kunnen overal worden gebruikt en kunnen perfect gecombineerd worden. Van een prachtig houtpaneel tot baksteen-, tegel- en betonoptiek, de collectie is rijk aan facetten en omvat verschillende kleurtonen - van beigegekleurd hout tot zwarte stenen. Alle highlights van steen- en hout soorten behang zijn verenigd is dit nieuwe behangboek.

 

Het hoogwaardige vliesbehang geeft uw wanden een volledig nieuwe look en haalt het buiten gevoel naar binnen.....

 

 

Kurk op de muur

Geplaatst op 17 april 2017.

Terug van weggeweest.....Kurk

Sterk, warm, stijlvol en comfortabel!

Kurk is het 100% natuurlijke alternatief voor behang. Het is trendy, sfeervol en geeft een unieke uitstraling aan uw muur.

Pip Studio 4 van Eijffinger

Geplaatst op 22 november 2016.

PIP STUDIO

Het alweer vierde behangboek van Pip Studio is een prachtige mix van klassieke elementen in een moderne toepassing. Zo zijn er dessins met botanische elementen; planten/bloemen, fruit, insecten en andere dieren (soms heel subtiel en verrassend gebruikt). En dessins met een meer verhalend karakter, zoals het 'Spring to Life' dessin, dat in two-tone en meerkleurig verkrijgbaar is. Eyecatcher is de 'Botanical Print' met fantasiebloemen en vogels in de prachtige lijmdruk techniek. Klassieke invloeden vindt u terug in 'Lacy' en 'Lacy Dutch', dessins die op kant zijn geïnspireerd en een haast ornamenteel karakter hebben. 
 
Alle dessins zijn gelaagd opgebouwd en -zoals wij gewend zijn van Pip Studio- gedetailleerd, rijk en met subtiele verrassingen uitgewerkt. De behangen zijn ook nu weer goed met elkaar te combineren.
 

Nieuw kinderbehangboek van Eijffinger

Geplaatst op 22 november 2016.

WALLPOWER JUNIOR EIJFFINGER

Gebogen over de lijnen van je schoolschriftje, droom je ver weg. De stickers van de juf dansen van het papier, zweven door je kamer en beginnen op de muur aan een nieuw avontuur.
 
Je ontmoet elfjes, indianen, flamingo’s en dinosaurussen in betoverende landschappen. Omringd door de fonkelende sterren in het heelal, zeil je over de uitgestrekte wereldzeeën. Hoor je de sirenes in de stad of ga je op ontdekkingsreis in het bos? Je ziet de schaduwen van de bomen, een paradijsvogel zit parmantig op zijn tak en hertjes en eenhoorns dartelen bij de waterval. Je favoriete woorden spatten in lichtpuntjes van de muur.
 
Met Wallpower Junior maak je je eigen verhaal. Plak de herbruikbare muurstickers zelf op de muur en kies uit een scala aan taferelen of achtergronden. Van verweerd hout, een Bretonse streep, fijne ruitjes, robuust baksteen, vrolijke verfspatten tot magisch reëel. Zachte kleuren als roze, grijs en mint, tot sprekend blauw, groen en oker. Leef je uit en beleef met Wallpower Junior je eigen avontuur.

Nieuw kinderbehangboek van @Walls

Geplaatst op 22 juli 2016.

Imagine Fun, het nieuwe verrassende kinderboek van @Walls

 

@Walls komt met een nieuw kinderbehangboek met dromen die werkelijkheid lijken te worden....Er is niks mooier dan wakker worden voor de kleintjes in hun eigen sprookjesbos met afbeeldingen van een uil, eekhoorn, konijn en zelfs een vosje. Of wat dacht u van astronautenbehang op de kamer voor uw stoere zoon inclusief ruimteschip en space shuttle. Natuurlijk vergeet @Walls de paardenliefhebbers onder ons ook niet, voor hun zijn er paarden met vleugels en zelfs een glittertje in het behang te krijgen..... Het nieuwe boek ligt vanaf vandaag bij ons in de winkel en is de moeite waard om even door te kijken.

Nieuw behangboek Eijffinger

Geplaatst op 18 juli 2016.

Grenada het nieuwe behangboek van Eijffinger

 

GRENADA
Grenada is een collectie als een tropische regenbui op een stralende zonnige dag, vol verfrissende explosies van kleur en water. Laat je meevoeren door de handgeschilderde waterkleuren en levendige dessins. Uitwaaierende bladeren, fijne ranken, intrigerende geometrische patronen en flamboyante bloemen zijn subtiel gevangen in een betoverende aquarel techniek. Zachte schakeringen van grijs, geel, roze, groen, blauw en rood spatten uiteen in een rijk aanbod van dessins. Weelderige patronen vlijen zich verleidelijk tegen gekleurde achtergronden voor een eigentijds contrast. Droom en laat met Grenada je muren thuis tot bloei komen.
 

 

 

 

 

Nieuw behangboek van Eijffinger

Geplaatst op 7 juli 2016.

Blend het nieuwe behangboek van Eijffinger

 

Schop je schoenen uit en plof lekker op de bank. Je bent thuis. Hier word je omringt door je favoriete spullen, kleuren en dessins. De basis van dit thuis creëer je zelf met jouw mix uit Blend. Kies uit een breed palet aan kleuren, dessins en structuren. Frisse bloemen, robuuste uni’s, elegante ornamenten, kant en strepen in neutrale tinten en schakeringen van geel, roze, blauw, groen en grijs. Speel met het gevoel van natuurlijk linnen, rotan, katoen, aaibaar damast of stoer grasweefsel en verwassen jeans. Kies voor subtiel toon op toon of juist voor een wat gewaagder contrast. Combineer oker met oudroze, zachtblauw met indigo en mat met glans. Deze collectie is tijdloos en eigentijds, ingetogen of juist gedurfd. Beken kleur en laat met Blend je persoonlijke stijl spreken. Maak jouw eigen unieke combinatie van subtiele dessins en kleuren en breng je wanden en interieur tot leven.

363011.jpg

363043.jpg

363035_A.jpg

Topdealdag! Maandag 16 mei Tweede Pinksterdag

Geplaatst op 12 mei 2016.

Topdealdag 25% korting!

 

De laatste Topdealdag van dit jaar is in zicht bij de Verfboer Jubbega! Op maandag 16 mei, 2de pinksterdag, zijn wij geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur met onze speciale kortingsactie!
Namelijk 25% korting op het gehele assortiment!!!

Natuurlijk combineren we deze Topdealdag weer met een Like, Deel en Win actie. Omdat het de laatste Topdealdag van het jaar is verloten wij geen 3 maar 6 waardebonnen van € 50,00 onder de deelnemers....dus dubbel zoveel kans! Uitslag volgt op zaterdag 14 mei.

Dus like'n en delen maar!!

Dutch Wallcoverings

Geplaatst op 5 mei 2016.

Dutch Wallcoverings

 

Dutch Wallcoverings is een merk dat brede, hoogwaardige en creatieve collecties aanbiedt. Dit merk vind je dan ook vooral in de betere behangspeciaalzaken. Binnen deze collectie word je telkens weer verrast met de unieke ontwerpzijde van Dutch. De stijlvolle collecties zijn niet overal te koop en dit maakt uw huis uniek met een stijlvol dessin. Bent u op zoek naar een leuk behang met goede kwaliteiten, bekijk dan ons grote aanbod aan behang van dit merk bij ons in de winkel onder het genot van een bakje koffie of op onze website. De nieuwste behangcollecties van Dutch Wallcoverings  zijn onder andere Faux Semblant, Reclaimed en Casual Chiq.                 

 

Radio Continu

Geplaatst op 23 februari 2016.

Deze week hebben wij een ludieke actie met Radio Continu te vinden op FM 97.9

 

Sms: Continu lente, naam en woonplaats naar 3010 en maak kans op een waardebon van € 350,00 te besteden bij De Verfboer in Jubbega!

 

verfboer-web_radio_continu.jpg

radio_continu.jpg

Riviera Maison

Geplaatst op 29 januari 2016.

Nieuw bij ons binnen!

Behangboek van Riviera Maison in samenwerking met BN Wallcoverings

 

In samenwerking met behangspecialist BN Wallcoverings heeft Rivièra Maison een prachtige collectie gerealiseerd met bijzondere getextureerd behang. Het behang oogt en voelt als natuurlijke materialen zoals dritfwood en rotan en geeft een enigzins ruige maar warme uitstraling aan de muren. Toon lef en overtuiging met de sterke canvasprints, de avontuurlijke atlaskaarten of de nostalgische fotocollages. Gebruik de natuurlijke krachten van de ontwerpen om uw visie neer te zetten:

HOME IS WHERE YOU CAN BE YOU.....

334270493db_191115_11767.jpg138459828db_201115_12096.jpg598930456db_191115_11859_master.jpg1590962925db_201115_12076_fotowand_03.jpg

 

Workman

Geplaatst op 9 november 2015.

Vanaf nu is de Verfboer officieel dealer van Workman kleding.

 

Workman onderscheidt zich door de passie waarmee zij de producten voor u vervaardigen. Workman legt de lat zo hoog mogelijk en levert werkkleding van een tradionele kwaliteit die allround inzetbaar is op de werkplek. Workman heeft een fraaie, duidelijke collectie werkkleding. Workman biedt een complete productlijn aan bestaande uit goed te combineren bi-colour t-shirts, polo's en sweaters. Bij het vervaardigen van deze productlijn heeft Workman goed gelet op handige eigenschappen, functies en pasvorm van de kleding. U kunt Workman kleding via onze website bestellen, tevens hebben wij ook een voorraad kleding van Workman bij ons in de winkel hangen.

                                                          

 

Nieuw exclusief behangcollectie van Eijffinger

Geplaatst op 31 augustus 2015.

Whisper by Eijffinger

 

Deze innovatieve collectie kenmerkt zich door nieuwe technieken en materialen. Tastbare sensaties, hoogglanzende gepatineerde folies, bedrukt met zachte flock en schitterende beads. Knisperend ruw papier en zacht aaibaar suède. Van uitbundig tot verstild en tegelijkertijd stoer, met robuuste vormen en verweerde materialen. Weelderige dessins in vergrijsde pastellen en landelijk linnen harmoniëren met glanzende holografische prints. Het poëtische kleurenpalet biedt chardonnay tot poeder roze, amandelbloesem, zeegroen, linnengrijs, koffie, aluminium en koper. Whisper is met recht een collectie met een zeer exclusief karakter.  

Nieuwe behangcollectie van AS-Création

Geplaatst op 31 augustus 2015.

Versace by AS-Création

 

Na het grote succes van de eerste gezamenlijke behangcollectie presenteren A.S. Création en Versace home de tweede editie van de luxueuze wandbekleding, die geheel in unieke stijl van het Italiaanse design-huis neoklassieke traditie en innovatieve interpretaties combineert: Klassieke motieven komen uit op ultramoderne optiek, neo-barokke weelde op tijdloze kleurstellingen. Kostbare materialen en de hoogste nauwkeurigheid aan details maken van de unieke esthetiek van de vijf Versace-thema's een kunstwerk voor aan de wand, waarmee elke ambiance - of het nu om stijlvol of modern gaat - glansrijk van luxe wordt voorzien.

Ruimte-afbeelding van de Tapeten-collectie “Versace home 2” van A.S. Création Tapeten AG

Denim by BN Wallcoverings

Geplaatst op 30 juli 2015.

BN Wallcoverings heeft een nieuw behangboek uitgebracht, "Denim".

 

Modieuw, comfortabel en populair over de hele wereld. Deze behangcollectie heeft een basis van pure, zachte tinten: grijs, fris wit, pastel roze en poeder beige zijn gecombineerd met denim blauw.

Bekleed uw muren met ruwe stonewashed jeans of elegante gewatteerde ruitpatronen. Stoere streetstyle spijkerstof of heeft u liever bloempatronen gewoven in denim?

Deze collectie heeft het allemaal!

Nieuw behangboek van As Creation

Geplaatst op 27 juni 2015.

Oilily Behang

 

As Creation komt met een nieuw behangboek op de markt van het bekende merk Oilily. Deze behangcollectie bevat vele fantasierijke en kleurrijke patroontjes op basis van papier.
 

 

Tafelzeil

Geplaatst op 9 juni 2015.

Tafelzeil

 

Wist u dat wij ook tafelzeil verkopen? Ook ideaal voor buiten voor over uw terrastafel heen.

Verkrijgbaar in diverse kleuren, dessins en materiaal. Ook van de bekende tekenares Marjolein Bastin (bekend van o.a. Libelle) zijn prachtige tafelkleden te verkrijgen met natuurlijke tekeningen.

Wij hebben een aantal zeer mooie, gedessineerde tafelzeilrollen op voorraad liggen. U kunt ook per meter bestellen uit de catalogus, minimale afname is dan 2 meter. 

Een kleine impressie van wat er zoal te krijgen is op tafelzeil gebied:

668-1.jpg663-4.jpg653-7.jpg637-1.jpg385-4592.jpg385-4585.jpg385-4571.jpg385-4528.jpg385-4521.jpg385-4512.jpg385-4463.jpg385-4460.jpg

Nieuw Vincent van Gogh behang

Geplaatst op 23 mei 2015.

Vincent van Gogh by BN Wallcoverings

 

'Geen kunst aan de muur, maar kunst op de muur. Dat kan met de nieuwe behangcollectie met bekende schilderijen van Vincent van Gogh van BN Wallcoverings. De collectie kwam tot stand met medewerking van het Van Gogh Museum in Amsterdam en valt samen met de 125ste sterfdag van Van Gogh (1853 – 1890). BN Wallcoverings digitaliseerde de schilderijen, waardoor het mogelijk was om realistische afdrukken te maken. Zo is bijvoorbeeld goed te zien hoe dik de klodders verf zijn aangebracht.'  In deze behangcollectie zie je verschillende werken terug: De Roze Perzikboom, Amandelbloesem, De tuin van Daubigny, Irissen, Korenveld met Maaier en Stapels Franse Romans. Ook de originele schetsen van de zonnebloem en de brieven aan zijn broer maken onderdeel uit van deze collectie.

705fc_Van_Gogh_behang_banner_wallpaper_2015.jpg710171794voorkant_van_gogh_boek.jpgBehang-Van-Gogh-BN-Wallcoverings.1420806772-van-BNWallcoverings_.jpegNya-Interieurontwerp-van-Gogh-behang-BN-Wallcoverings-Van-Gogh-2015-2.jpgVan_Gogh_2_620.jpg

Nieuw behangboek van Rasch

Geplaatst op 25 april 2015.

Factory 2

 

Rasch is nu klaar om u te laten zien hoe een huis of appartement architectonisch spectaculair kan worden. Industriële chic is en blijft een hot topic onder de woon- en interieurtrends. Glanzende koel marmeren, versleten drijfhout, warm kurk of gebarsten leisteen is te vinden in deze collectie. Natuurlijke oppervlakken en structuren die uw muren karakter zullen geven. Het enige wat u hoeft te doen, is beslissen welk verhaal u wilt dat uw muren te vertellen. Niet van echt te onderscheiden!

R_44665k.jpg8e251bc3a0.jpg445404.JPEG

Nieuwe behangboeken BN Wallcoverings

Geplaatst op 17 april 2015.

Nomadics en Moods

 

Er zijn weer een aantal nieuwe behangboeken binnengekomen van BN Wallcoverings.

BN Wallcoverings presenteert o.a. de boeken Nomadics en Moods. De collectie Nomadics is geinspireerd op de ambachtelijke levenswijze van de nomaden. Natuurlijke elementen, ruwe stoffen, dessins geweven in het materiaal, vlechtwerk en folklorische prints wisselen elkaar af. Een prachtige combinatien van modern en tradioneel ziet u retug in dit behang. Nomadics geeft uw huis een bohemian touch.

nom_19.jpgnom_03.jpgnom_08.jpg

Moods behang creeert een ruimtelijk effect. Origami bloemendesigns en stervormen met subtiele glanseffecten sieren deze collectie. Door het kleurgebruik in conbinatie met specialen schaduweffecten lijkt je muur driedimensionaal. Met Moods geef u uw huis muren die u wilt aanraken!

moods_11_17342.jpgmoods_02_17340.jpgmoods_13_17331.jpg

Nieuwe behangboeken Rasch

Geplaatst op 17 april 2015.

African Queen by Rasch

 

Deze collectie is even opwindend en boeiend als een safari en even elegant en exotisch als de dieren van Afrika. Zij straalt uit wat de natuur zo uniek en kostbaar maakt, de talloze patronen en structuren. Gelijktijdig houdt ze de onbeschrijflijk mooie kleuren vast. De collectie biedt allerlei contrasterende kleurspelingen. Hier alvast een kleine impressie van deze unieke collectie. Om de gehele collectie te bekijken bent u van harte welkom in de winkel, waar wij het boek ter inzage hebben liggen.

267e9e3f2f.jpga6ec068aab.jpg473223.JPEG

Kids & Teens by Rasch

Kids & Teens is een  geweldige stoere behangcollectie. Bij uitstek geschikt voor kleuters en voor tieners. Voor meiden en jongens die precies weten wat ze willen. Lekker eigenwijs of stoer behang. 

R_85781k.jpgR_45750k.jpgR_20250k.jpg

Nieuw kinderbehangboek van Eijffinger

Geplaatst op 12 februari 2015.

TOUT PETIT

Het is feest in het bos! Vlaggetjes wapperen tegen de blauwe wolkenlucht, een kleurige ballon dwarrelt over het pad. Gegiechel klinkt vanachter de bomen. Nieuwsgierig steekt het vosje zijn snuit omhoog. Een eekhoorn wacht vol verwachting op zijn tak, hertjes en beertjes dartelen uitgelaten in het rond. Kom je spelen?
 
In de wereld van Tout Petit schijnt altijd de zon. Het wordt een dag vol plezier, alle dierenvriendjes zijn van de partij. Neem je autootjes maar mee, of je poppenkind. De feesttafel is al gedekt. We spelen samen verstoppertje, zoeken paddestoelen en maken bloemenslingers van gestreept papier.
 
Tout Petit is als de levendige verbeelding van een kind, diep verzonken in zijn eigen fantasie. Een collectie vol onbevangen verwondering, daar worden kleine én grote mensen vrolijk van.

Nieuwsgierig geworden naar de overige afbeeldingen van dit unieke kinderboek? Kijk onder het kopje behangcollectie bij Eijffinger en kies dan het boek "Tout Petit" en natuurlijk ligt het boek ook voor u klaar bij ons in de winkel.  

Tout-Petit-354168.jpgTout-Petit-354167.jpgTout-Petit-354157.jpgTout-Petit-354111-354121(1).jpgTout-Petit-354003-354160-354071.jpg

Nieuw behangboek van As Creation

Geplaatst op 20 januari 2015.

Dekora Natur 6

Natuurlijke rijkdom aan facetten

Onvervalst, jong, modern en individueel, voorzien van effectieve natuurpatronen en bonte printmotieven, zo verschijnt nu de zesde editie van de succesvolle klassieker Dekora Natur. Een facetrijke mix uit natuurlijke hout-, steen- en bloemendesigns, evenals decoratieve motieven in spannende oppervlaktestructuur bieden inspiratie voor innovatieve woon-ideeën.  Van zeer eenvoudig en netjes tot opvallend en kleurrijk, voor elke smaak en woonstijl de juiste wandbekleding. 

0c35518672.jpg01f159f47b.jpg19f325746b.jpg33bb084ab5.jpg1321f6ed6d.jpg815ebf409d.jpg

Nieuwe collectie Farm Life van Noordwand

Geplaatst op 14 januari 2015.

Binnenkort te verwachten de nieuwe collectie Farm Life van behangleverancier Noordwand. De collectie bestaat uit prachtige digitale posters en randen van het leven op en rond de boerderij. Hier alvast een voorproefje. 

noordw10.JPGnoordw9.JPGnoordw8.JPGnoordw7.JPGnoordw6.JPGnoordw5.JPGnoordw4.JPGnoordw3.JPGnoordw2.JPGnoordw1.JPG

Nieuw behangboek Eijffinger

Geplaatst op 5 november 2014.

LEXINGTON

Lexington is een collectie vol tijdloze dessins, met een tastbaar reliëf. Sierlijke ornamenten komen tot leven tegen subtiel glanzende achtergrondkleuren. Verfijnde naturellen, beige, korenblauw, zachtgroen en verstild grijs. Breng met Lexington vervlogen tijden weer tot leven, met een rijke en ontspannen sfeer bij u thuis.

lex_1.jpglex_4.jpglex_7.jpglex_8.jpg

Wij hebben in de winkel een uitgebreide collectie Eijffinger behangboeken. Voor een ieder wat wils, kom gerust eens langs om op uw gemak, onder het genot van een bakje koffie, de boeken door te nemen. 

Nieuw behangboek Eijffiinger

Geplaatst op 18 oktober 2014.

ORANGERY

De lieflijke klimrozen, weelderige magnolia’s, rijke hortensia’s en verfijnde guirlandes van clematis uit de Orangery collectie passen zowel in een eigentijdse als klassieke inrichting. Uitgevoerd in lijmdruk lijken ze haast geschilderd, zacht glanzend in rijke kleuren voor een hedendaagse of juist rustieke, brocante look.
 
De bloemen steken uitbundig af tegen de gouden ochtendstond, het helder witte daglicht, de blauwe hemel, paarse schemering en zwarte nacht. Het lijkt, alsof zij aangevoerd door de wind een subtiele afdruk hebben achtergelaten op de wand. Orangery fleurt met haar scala aan bloemmotieven ieder interieur op!
 

Orangery_1.jpgOrangery_2.jpgOrangery_3.jpgOrangery_4.jpgOrangery_5.jpgOrangery_6.jpgOrangery_7.jpgOrangery_8.jpg

Nieuw behangboek Eijffinger

Geplaatst op 18 oktober 2014.

SCRIPT

Script staat bol van trends en verrassingen uit het stedelijke leven. Van de continue verandering en het pulserende ritme die bij de stad horen. Een korte stop bij de koffiebar om de hoek om de koppen van de ochtendkrant snel door te nemen en te genieten van een traktatie in de prille zon. Even je gedachten de vrije loop laten gaan.
 
Een collectie met een knipoog, levendig en eigentijds. Inspirerende quotes, markante letters, handgetekende gebouwen, een abstracte plattegrond. Cupcakes en flamingo’s op de fiets. Van naturel en poederpastels tot fel fuchsia, turkoois, helder blauw, chocoladebruin, grijs en mat zwart.
 
Script creëert een wereld waar fantasie zich vermengt met het dagelijks leven!

script_1.jpgscript_3.jpgscript_5.jpgscript_7.jpg

Nieuw behangboek van AS Creation

Geplaatst op 1 oktober 2014.

DECOWORLD

as_creation_nieuwsbericht.jpg

Modern en natuurbewust behang met een ambiance van welzijn

Begeef u met A.S. Création op een reis door de wereld van de wonderen van onze aarde en ervaar de natuurlijke behangcollectie "DECOWORLD". Van de fijnste houtnerven of grote houtoptiek, stijlvol krokodillenleer tot authentieke prints met visschubben - de met liefde voor detail geproduceerde natuurlijke behangpatronen in satijn- en profieloptiek op hoogwaardig vliesbehang tonen de uniekheid en schoonheid van deze geselecteerde natuur-behangsoorten en creëren met hun warme aarde-, hout- en zandtonen een moderne en natuurlijke woonambiance met behaaglijk flair.

Histor Super Latex

Geplaatst op 18 september 2014.

Mega partijvoordeel Histor Super Latex!

 

Grootschalig ingekocht 13,3 liter Histor Super Latex. 

Histor Super Latex in matte uitvoering is een super dekkende en makkelijk verwerkbare latex voor muren en plafonds binnenshuis. Histor Super Latex is reukarm en vochtregulerend en geschikt voor steenachtige ondergronden en onder andere gipskarton, hard- en zachtboard. Elders € 69,95 maar bij De Verfboer € 35,00

histor_foto_1.JPG 13.3 ltr verpakking voor maar € 35,00histor_foto_2.JPG

Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

Nieuwe behangboeken van Eijffinger

Geplaatst op 16 september 2014.

Nieuw binnen, behangboek Venue van Eijffinger

Geef iedere ruimte een groots effect. Vol verleidelijke illusies en ongrijpbare patronen. Een collectie met eigentijdse holografische dessins, gecombineerd met marmer en gestileerde krulmotieven. Treed binnen in de zinnenprikkelende wereld van Venue!

Venue-rolls(12).jpg Venue-rolls(4).jpg

Venue-342070-342092-close.jpg Venue-342022(1).jpg

Nieuw behangboek Bloom

Het strandhuis ligt hoog verscholen bovenaan de klif. Majestueus uitzicht op zee, de voorjaarszon sprankelt op de golven. Witte meeuwen zwieren uitgelaten tegen de blauwe lucht. Een zilte zeebries strijkt langs de fjorden. De lente lonkt met Bloom, een collectie zo fris als de eerste ochtenddauw.

Ingetogen poedertinten, ijle blauwen en vergrijsde pastellen in krijtverf en minerale glans, gecombineerd met grafisch zwart-wit. Handgeschilderde en gestileerde bloemen, eclectische strepen en een fijn plankenpatroon in een subtiel kleurverloop. De frisse schoonheid van Bloom is oorspronkelijk en puur, voor een lichte en Scandinavische sfeer.

Bloom-340098.jpg Bloom-340095.jpg Bloom-340091-close.jpg

Bloom-340003-340013.jpg
 

Nieuw boek Eijffinger

Geplaatst op 24 juli 2014.

Atlantic

Gespierde armen hijsen geroutineerd de zeilen. Onverschrokken bevaren zij de wereldzeeën, ruwe bolsters met een blanke pit. In de verte schijnt het licht van de vuurtoren. Land in zicht.
 
De volgende dag een strakblauwe hemel, het zeeoppervlak is bijna spiegelglad. Fijne stoffen en specerijen wachten in robuuste houten kisten op de kade. Op het strand herinneren de schelpen aan het intrigerende leven onder water. De kostbaarheden van de zee liggen op het zand.
 
Sierranden met schelpen, vlaggen of een zeezicht. Rustige kleuren, blauwtinten, beige en grijs. Het avontuur van de grote oceanen lonkt, maar uw huis is altijd een veilige haven. 

Atlantic343070-border343049.jpgAtlantic343027-border343024.jpgAtlantic343039.jpg

Om het complete boek Atlantic te bezichtigen bent u van harte welkom bij ons in de winkel, onder het genot van een bakje koffie/thee kunt u het boek dan op uw gemak bekijken.

City Love Digitaal Fotobehang

Geplaatst op 22 juli 2014.

Dutch Wallcoverings heeft een nieuwe collectie fotobehang op vlies. De mooiste afbeeldingen van wereldsteden zijn in dit boek te vinden. Iedere foto is beschikbaar in normale kleur, zwart/wit of sepia. Onder het kopje behangcollectie vind u bij Dutch de gehele fotoserie van deze City Love collectie.

CL87A.jpg CL78A.jpg CL28A.jpg CL03A.jpg CL25A.jpg

Nieuw binnen Pip Studio 3

Geplaatst op 17 juli 2014.

PiP wallpaper
 
Zomaar een zonnige zondagmiddag. Perfect weer om wat aan te rommelen in je bloeiende tuin. Een slakje laat een zilveren spoor achter op je blote voeten. Zachtjes landt een vlinder op je arm. De eerste bijen zoemen zacht van bloem naar bloem.  
 
Even uitrustend in je tuinstoel droom je weg. Je fantaseert over paleizen met kamers vol weelderige boeketten, stillevens van Nederlandse meesters en tegeltableaus. Over rijk geborduurde wandtapijten met dartelende hazen en reeën. Zou er achter die verborgen deur een geheime tuin liggen met klassieke tuinvazen en bogen vol klimrozen? 
 
Het jubelende lied van een merel verbreekt de betovering. Je gaat weer aan de slag en schudt je zakjes zaad leeg over de rulle aarde. Waterdruppels glinsteren in de zon. Deze zomer zal jouw tuin een zee van wilde bloemen zijn. De eerste lentebloemen neem je mee naar de keuken voor een vrolijk boeket en je trakteert jezelf op een kop thee in je mooiste porselein. 
 
In de nieuwe collectie behang van Pip Studio vind je de motieven en kleuren van je dromen. Felle rood- en rozetinten, vergrijsde blauwen en bijzondere groennuances zijn gecombineerd met leigrijs en boterbloemgeel. Behang met fijne motiefjes geeft rustige ruimtes een zachte uitstraling en met de wallpowers maak je van je muur een uitbundig statement. 
 
Maak van je huis je eigen paleis met de vernieuwende dessins uit de Pip behangcollectie! 

Pip3-341101.jpgPip3-341099.jpgPip3-341092.jpgPip3-341088.jpgPip3-341037.jpg

Voor meer afbeeldingen van deze unieke en vrolijke collectie kijk dan onder het kopje behangcollectie bij Eijffinger, Pip Studio 3. Het nieuwe Pip boek is ook te bewonderen bij ons in de winkel, kom gerust eens langs om een kijkje te nemen.

 

Nieuw Behangboek Jet Setter

Geplaatst op 3 juni 2014.

Nieuwe collectie behang zoals u die nog niet vaak gezien zal hebben. Niet alledaags dessins en patronen zijn in deze collectie vezameld. Bent u op zoek naar iets bijzonders, Jet Setter is de juiste collectie! Een foto impressie kunt u vinden onder het kopje behang, dealer Dutch Wallcoverings.

mapping-E737.jpgJ674-09.jpgE709.jpg

Nieuwe behangboeken

Geplaatst op 5 mei 2014.

Er staan weer een aantal nieuwe behangboeken op de site. Van Dutch o.a. de kinderboeken Magic Kids met allemaal disney figuren, Happy Kids het liefelijke kinderbehang en de trendy Lipstick voor een stoere tienerkamer.Voor diegene die van wat aparts houdt is het bezichtigen van het boek Exposed zeer de moeite waard. Hier zie je niet alledaags behang, bijv. behang met oude koffers, briefpapier of wijnkratjes. Ook Just Like It is een niet alledaags boek, hierin treft u zowel abstract behang als wel behang met een digitale print zodat u zich bevindt in een Italiaans dorpje. Kortom een kijkje waard in onze nieuwe collectie behangboeken. De koffie staat voor u klaar in de winkel! Hieronder alvast een kleine impressie....

m-d4w_exp_pe-11-01-1-bis2.jpg m-d4w_exp_pe-10-01-2.jpg J707-02.jpg 81070-16_CARS2.jpg 22029.jpg 22017.jpg

Sikkens dealer

Geplaatst op 16 april 2014.

sikkens logo

Officieel SIGMA DEALER

Geplaatst op 1 april 2014.

Vanaf heden zijn wij erkend officieel Sigma Dealer. 

                                                sigma_logo.gif

                                  

RR Coatings Krijtverf

Geplaatst op 18 maart 2014.

Vanaf heden verkrijgbaar Krijtverf onder eigen merknaam, RR Coatings Krijtverf.

RR Coatings Krijtverf is een authentiek product, ontwikkeld om bijvoorbeeld hout of muren te voorzien van een matte kleurafwerking. Uiteenlopende ondergronden en gebruiksvoorwerpen kunnen eenvoudig worden voorzien van een kleurlaag. In een handomdraai veranderd u o.a. muren, meubels, accessoires en krijgen deze een mooie egale krijtmatte uitstraling. Door technieken toe te passen van schuren i.c.m. een patina afwerking krijgt het geheel een antieke sfeer. In verdunde vorm (water) kan op hout een transparante kleurlaag worden aangebracht. Indien een slijtvast oppervlak gewenst is, zoals bijvoorbeeld bij tafelbladen, kan de krijtverf worden afgewerkt met een acrylvernis.

Deze krijtverf kunnen wij in vele kleuren voor u mengen. Verkrijgbaar in 500 ml. , 1 liter en 2,5 liter blikken. Deze krijtverf is tevens te bestellen via onze webshop. Voor vragen over de door uw gewenste kleur kunt u altijd contact met ons opnemen.

RR_Coating_Krijtverf.JPG

Nieuw Herman Brood Wallpaper

Geplaatst op 12 februari 2014.

Herman Brood op de muur!

 

"In elk huis een Brood, dat is wat Herman het liefst wilde. Grote doeken, wandschilderingen, dat was hoe Herman het liefst werkte. Spuitbussen, verfspatten, kleur, quotes, karakteristieke koppen, dat was wat Herman zo herkenbaar maakte. Vrouwen, seks, cowboys, dieren, liefde, muziek, dat waren thema's waar Herman van hield. Behang van Brood, wat zou Herman trots zijn."

Liefs Xandra Brood

In samenwerking met Evert Jan Prins van de firma Noordwand komt de droom van Herman Brood alsnog uit. Een foto-impressie van deze prachtige wallpapers kunt u vinden bij de afbeeeldingen van Noordwand. Natuurlijk kunt u het unieke Herman Brood boek ook bij ons in de winkel bekijken.

4klein_HB1046.jpg  1klein_HB1036.jpg  2klein_HB1034.jpg

Koopmans muur- en plafondtex

Geplaatst op 1 februari 2014.

Nieuw bij ons verkrijgbaar Koopmans Muur- en plafondtex.

 

Koopmans muur- en plafondtex is een waterverdunbare, matte, oplosvrije muurverf voor binnen.

Tevens worden lichte kleuren gratis op kleur gemaakt.

Koopmans muur- en plafondtex is verkrijgbaar in zowel 5 liter als in 10 liter emmers.

De prijs voor een 5 liter emmer bedraagt € 25,00 en voor de 10 liter is de prijs € 40,00

koopmans_plafondtex.png

Nieuw RR Coatings Krijtverf

Geplaatst op 1 februari 2014.

Binnenkort verkrijgbaar RR Coatings Krijtverf.

 

Binnenkort kunnen wij u krijtverf leveren onder onze eigen RR Coatings label. Krijtverf is een product dat speciaal ontwikkeld is om onbehandeld hout en muren te voorzien van een prachtige matte kleurlaag. Met krijtverf geeft u muren, meubels en houten gebruiksvoorwerpen een prachtige uitstraling. RR Coatings krijtverf kunnen wij gratis voor u op kleur maken in vele kleuren. Het is verkrijgbaar in 500 ml, 1 liter en 2,5 liter blikken.

De prijs voor een 1 liter blik RR Coatings Krijtverf bedraagt géén € 27,95 zoals elders, maar bij ons € 19,95!

Medio half februari leverbaar.

Nieuwe behangleverancier AS Creation

Geplaatst op 4 oktober 2013.

Vanaf augustus jl. zijn wij ook behangleverancier van AS Création. AS Création is één van de leidende Europese behangfabrikant en produceert jaarlijks meer dan 6000 verschillende soorten behang en randen in alle materiaalkwaliteiten en toepassingsgebieden. Een sfeerimpressie voor op onze website volgt nog. Natuurlijk hebben wij al een aantal behangboeken in de winkel liggen, waaronder bijv. Wood'n Stone, Surfing & Sailing, Elegance 2 en Boys & Girls. Tevens is AS Création leverancier van het welbekende merk Esprit. Bij ons kunt u het nieuwste kinderbehangboek van Esprit bekijken. 

          d250356e06.jpg    eeb2584669.jpg

Nieuwe collectie behangboeken

Geplaatst op 25 september 2013.

Er zijn weer nieuwe behangboeken binnen gekomen, o.a. van de leveranciers Eijffinger, Dutch, BN Wallcoverings en Noordwand. Van classic tot modern, van retro tot memories en van Mart Visser tot naturaly-behang. Sfeerimpressies van de diverse boeken zijn te vinden onder het kopje behangcollectie.

Nieuwe Eijffinger collectie

Geplaatst op 22 februari 2013.

Vanaf heden weer een aantal nieuwe Eijffinger collecties in ons assortiment zoals Ibiza, LUZ en wallpower Rhythm. Voor een impressie kunt u een kijkje nemen onder het kopje behangcollectie. Natuurlijk bent u ook van harte uitgenodigd om de boeken bij ons in de winkel te komen bezichtigen. We hebben de koffie voor u klaarstaan!!

Vernieuwde mengafdeling

Geplaatst op 29 januari 2013.

Vanaf heden hebben wij onze vernieuwde mengafdeling in gebruik genomen.foto_winkel_021.JPGfoto_winkel_024.JPGfoto_winkel_029.JPG

Leverancier Eijffinger behang

Geplaatst op 24 januari 2013.

Vanaf heden is De Verfboer Jubbega exclusief leverancier geworden van Eijffinger.

Hieronder kunt u een kleine omschrijving vinden waar Eijffinger voor staat:

Eijffinger is gespecialiseerd in het ontwerpen, verkopen en exporteren van een breed spectrum aan hoogwaardige behangcollecties en interieurstoffen. In eigen studio ontwerpt en ontwikkelt Eijffinger haar trendsettende productenprogramma, die een uitermate actuele en decoratieve uitstraling hebben en zijn toegespitst op verschillende doelgroepen. De collecties van Eijffinger hebben een eigen handschrift dat onderscheidend en herkenbaar is en gericht is op een brede doelgroep binnen het retailkanaal.

Eijffinger is absolute marktleider op het gebied van behang en interieurstoffen in Nederland en is uitgegroeid naar een organisatie die actief is in meer dan 90 landen.

 

Voor een impressie van de Eijffinger collectie kunt u een kijkje nemen bij het kopje Behangcollectie.

Nieuw Wagner verfspuiten

Geplaatst op 16 januari 2013.

De Verfboer Jubbega is officeel dealer geworden van Wagner spraytech.

U kunt nu bij De Verfboer terecht voor bijvoorbeeld de Wall perfect W 665, de ideale verfspuit voor het aanbrengen van muurverven voor de doe het zelver. 

Ook voor het verven van bijvoorbeeld hekken, tuinmeubels, tuinhuisjes hebben wij de W 95 en de W 550 in ons assortiment.

Wilt u bijvoorbeeld een aantal wanden in een metallic muurverf dan is de W 550 hier ook uitermate geschikt voor.

Kom naar onze winkel voor ons gehele assortiment Wagner verfspuiten en laat u adviseren door onze medewerkers.

  • Copyright © 2009 - 2021
  • Prijzen inclusief BTW tenzij anders aangegeven
  • Website door Duracom