0

Nieuwsberichten

Contact

Hendrik de Vosweg 6
8411 KJ Jubbega

0516-462090
info@verfboer.nl
Naar contact

Contactgegevens

Hendrik de Vosweg 6
8411 KJ Jubbega
0516-462090 info@verfboer.nl

Kleur van het jaar 2024

Geplaatst op 12 december 2023.

Sweet Embrace

 

Een plek waar jij je thuis voelt, daar draait het om volgens de Flexa Color Lab in 2024.

Wereldwijd wordt de Flexa Kleur van het jaar 2024 uitgeroepen: SWEET EMBRACE.

Een zachte vergrijsde lichtroze basiskleur die een warm en comfortabel gevoel geeft. 

Een zachtroze geschilderde slaapkamer met een gele wand achter het bed.

Nieuw is ons assortiment PVC vloeren

Geplaatst op 22 maart 2022.

Onlangs zijn wij dealer geworden van Sense PVC Vloeren

 

* Verkrijgbaar in meer dan 50 verschillende dessins.
 
* Leverbaar in click en plak PVC laminaat.
 
* Topkwaliteit met 25 jaar garantie.
 
* Bijpassende plinten in vele uitvoeringen.
 
* Uit voorraad leverbaar.
 
Voor meer informatie kunt u bij ons in de winkel terecht.
 

 

 

Kleur van het jaar 2022

Geplaatst op 30 september 2021.

De kleur van het jaar 2022

 

Bright Skies

 
De kleur van het jaar 2022 is Bright Skies.
Bright Skies Flexa is een luchtige, lichtblauwe tint die staat voor een nieuw begin.
Bright Skies Flexa weerspiegelt de eindeloze lucht om ons heen en brengt de woonkamer tot leven door de natuur naar binnen te halen.
 
Een licht en luchtige kleur blauw, die open en goed voor de geest is. Een revitaliserende tint die de positieve effecten van de natuur in huis haalt en nieuw leven in elke woonruimte blaast.
 

 

 

Kleur van het jaar 2020

Geplaatst op 24 september 2019.

Tranquil Dawn, kleur van het jaar 2020

Met trots presenteert Flexa wereldwijd dé Kleur van het Jaar 2020: Tranquil Dawn™ Flexa heeft naar aanleiding van haar wereldwijde kleuronderzoek Tranquil Dawn™ uitgeroepen tot dé interieurkleur van het Jaar 2020. Tranquil Dawn™ is een lichte groengrijze tint met een blauwe ondertoon. De kleur past zich aan afhankelijk waarmee deze wordt gecombineerd en hoe de lichtval is. De naam verwijst naar de zonsopgang en het licht wat daarmee gepaard gaat. De kleurschakeringen die je daarin ziet, zie je ook in Tranquil Dawn™. De kleur voelt helder aan en straalt licht uit. Deze interieurkleur is op vele manieren te gebruiken, in een vol vlak, maar ook voor accenten tussen vollere kleuren in leent de kleur zich goed. Het is tevens een kleur die perfect is toe te passen op het plafond.

Vier trendpaletten met Tranquil Dawn als hoofdrolspeler In totaal zijn er voor 2020 vier kleurpaletten: ‘A home for creativity’, ‘A home for care’, ‘A home for play’ en ‘A home for meaning’. Heleen: “Het lichte van Tranquil Dawn™ zorgt ervoor dat de kleur in alle vier de trendpaletten op verschillende manieren een rol speelt. De manier van toepassen is maar net waar de bewoner voor staat, wat men voelt en hoe men wil leven. Elk palet bestaat uit verschillende kleuren die makkelijk combineren in elke woonstijl. De Flexa Kleurentrends 2020 paletten zijn hier namelijk speciaal voor ontworpen.”

A home for creativity: Het oude en nieuwe gaan hand in hand en maken dit interieur eclectisch met een creatieve uitwerking. Het palet versterkt dit gevoel en omarmt je met warme, rijke, volle tinten die teruggrijpen naar het verleden zoals oker, petrol, groen en bordeaux. Tranquil Dawn™ en Cosmic Glory brengen verlichting in dit palet. In deze trend wordt gebruik gemaakt van hout, bloemen(print), keramiek, geprinte katoenen en gebreide kleden. De kleuren uit dit palet doen je denken aan de horizon tijdens een warme herfstdag.

A home for care: Deze interieurtrend voelt als een zachte deken mede ook door het kleurpalet. Het palet bestaat uit pastellen en naturellen met Spiced Honey als warme aanvulling. Qua materialen wordt in dit interieur gebruik gemaakt van blanke houtsoorten, wol en metalen zoals zilver, koper en goud. Dit kleurpalet is te vergelijken met een nevelige zonsopgang in het voorjaar.

A home for play: Energiek en open zijn woorden die horen bij deze trend. Het gevoel is speels, jong en vitaal. Het kleurpalet bestaat uit een mix van zachte tinten en energieke kleuren, zoals een zonnig geel en koraal roden. Geometrisch is een belangrijk patroon binnen ‘play’ en in dit lichte interieur vind je een mix van materialen terug zoals triplex. De kleuren uit dit palet passen bij de horizon van heldere zonnige zomerse dag.


A home for meaning: Een minimalistisch maar menselijk gevoel krijg je bij dit interieur. Deze trend creëert een ruimte van comfort met een bijna kloosterachtig kalmte. Het kleurpalet bestaat uit verschillende lichte grijzen met twee zwaardere bijna zwarten. Rechte lijnen en functionele vormen worden aangevuld met tactiele materialen zoals linnen en hout. Dit grijze palet is te vergelijken met de kleurschakeringen van een horizon tijdens een heldere winterdag. De Kleurentrends 2020 bij je thuis Het wereldwijde kleurpalet ‘A home for creativity’ wordt binnen de Nederlandse verfmarkt aangeboden onder het Flexa Kleurentrends 2020-palet. Dit palet bestaat uit tien zeer goed toepasbare interieurkleuren waaronder Tranquil Dawn™. Wil je de kleur vooraf in de vorm van verf op je muur zien, dan zijn de tien kleuren vanaf 10 september 2019 als Flexa Kleurtester verkrijgbaar via de Flexa website en in de verfwinkel. Alle kleuren uit de vier ColourFutures™-paletten zijn beschikbaar als Flexa Kleurtester (online) en in Flexa Lakken en Muurverven te mengen op de Flexa Mengmachine.

 

Spiced Honey kleur van het jaar 2019

Geplaatst op 12 september 2018.

Het thema voor 2019 is ‘Let the light in’        
Heftige ontwikkelingen wereldwijd hebben het afgelopen jaar velen geraakt, genoeg om de wereld buiten te willen sluiten. In 2019 ‘gooien we de ramen weer open’ en treden we de wereld opnieuw vol energie tegemoet. Heleen van Gent, Creatief Directeur van het Flexa ColorLab, licht toe hoe zich dat vertaald naar het interieur: “Mensen hebben er zin in, trekken erop uit, nemen zelf het initiatief, denken na over de toekomst. We zijn met elkaar, zijn aardig en vergevingsgezind. En we doen dingen en als het mislukt dan is dat oké! Dat vraagt om een ruimte die daarop aansluit. Een ruimte die een positieve benadering aanmoedigt. We hebben een huis nodig waarin we onze ideeën en dromen kunnen omzetten in daden, waar we anderen kunnen uitnodigen om mee te doen, waar alles mogelijk is. Oftewel: we laten het licht weer binnen.”

 
De Kleur van het Jaar 2019 is Spiced Honey Spiced Honey is een honingbruine kleur die optimisme uitstraalt. Het heeft het warme en rustgevende van honing. Er is gekozen voor honing omdat het staat voor de vele mooie facetten in het leven. De kleur en substantie is mooi, maar het staat ook voor luxe en huiselijkheid. Het sluit dus perfect aan op het thema van 2019. De Kleur van het Jaar is veelzijdig en eigentijds en te combineren met velen kleuren. Het licht en omringende kleuren hebben effect op de kleur waardoor de kleur nog meer tot zijn recht komt.
 

Vier paletten met Spiced Honey als hoofdrolspeler
In totaal zijn er voor 2019 vier kleurpaletten: Think, Dream, Love en Act.  De Kleur van het Jaar en de vier bijbehorende kleurpaletten zijn overal toepasbaar: van woonkamer tot keuken, van studeer- tot kinderkamer en in elke stijl denkbaar. Van Gent: “Met deze honingwarme kleur en de bijbehorende paletten kun je het perfecte warme huis vormgeven. De ColourFutures™ 2019 paletten zijn speciaal daarvoor ontworpen. Elk palet bestaat uit verschillende kleuren die makkelijk te combineren zijn in elke woonstijl.

 
 

 

Nieuw! Fotobehang van Nederlandse Landschappen (Noordwand)

Geplaatst op 16 februari 2018.

Wie zoekt naar fotobehang van Nederlandse landschappen kan vanaf vandaag bij ons terecht. In de winkel ligt het gloednieuwe collectieboek "Holland" voor u klaar met een kleine 100 panoramafoto's van Nederlandse natuurlandschappen, bloemen en steden die door landschapsfotograaf Gerard Veerling speciaal voor fotowanden zijn gemaakt. 

Nederland heeft een enorme rijkdom aan Natuurgebieden en deze collectie bewijst dat de meest schitterende landschapsfoto's vaak vlak om de hoek zijn gemaakt.

"Wij brengen de buitenwereld binnen", aldus Gerard Veerling die graag werkt met het beroemde "Hollandse Licht". De collectie is zo opgebouwd dat er voor iedere interieurstijl of sfeer wel iets te vinden is. Overigens zijn de fotowanden ook uitermate geschikt voor het inrichten en verfraaien van werkplekken en wachtruimtes.

De gehele collectie staat ook op deze website onder onder het kopje Behangcollectie en dan bij digitaal fotobehang.

Kurk op de muur

Geplaatst op 17 april 2017.

Terug van weggeweest.....Kurk

Sterk, warm, stijlvol en comfortabel!

Kurk is het 100% natuurlijke alternatief voor behang. Het is trendy, sfeervol en geeft een unieke uitstraling aan uw muur.

Workman

Geplaatst op 9 november 2015.

Vanaf nu is de Verfboer officieel dealer van Workman kleding.

 

Workman onderscheidt zich door de passie waarmee zij de producten voor u vervaardigen. Workman legt de lat zo hoog mogelijk en levert werkkleding van een tradionele kwaliteit die allround inzetbaar is op de werkplek. Workman heeft een fraaie, duidelijke collectie werkkleding. Workman biedt een complete productlijn aan bestaande uit goed te combineren bi-colour t-shirts, polo's en sweaters. Bij het vervaardigen van deze productlijn heeft Workman goed gelet op handige eigenschappen, functies en pasvorm van de kleding. U kunt Workman kleding via onze website bestellen, tevens hebben wij ook een voorraad kleding van Workman bij ons in de winkel hangen.

                                                          

 

Nieuwe collectie Farm Life van Noordwand

Geplaatst op 14 januari 2015.

Binnenkort te verwachten de nieuwe collectie Farm Life van behangleverancier Noordwand. De collectie bestaat uit prachtige digitale posters en randen van het leven op en rond de boerderij. Hier alvast een voorproefje. 

noordw10.JPGnoordw9.JPGnoordw8.JPGnoordw7.JPGnoordw6.JPGnoordw5.JPGnoordw4.JPGnoordw3.JPGnoordw2.JPGnoordw1.JPG

City Love Digitaal Fotobehang

Geplaatst op 22 juli 2014.

Dutch Wallcoverings heeft een nieuwe collectie fotobehang op vlies. De mooiste afbeeldingen van wereldsteden zijn in dit boek te vinden. Iedere foto is beschikbaar in normale kleur, zwart/wit of sepia. Onder het kopje behangcollectie vind u bij Dutch de gehele fotoserie van deze City Love collectie.

CL87A.jpg CL78A.jpg CL28A.jpg CL03A.jpg CL25A.jpg

Sikkens dealer

Geplaatst op 16 april 2014.

sikkens logo

Officieel SIGMA DEALER

Geplaatst op 1 april 2014.

Vanaf heden zijn wij erkend officieel Sigma Dealer. 

                                                sigma_logo.gif

                                  

RR Coatings Krijtverf

Geplaatst op 18 maart 2014.

Vanaf heden verkrijgbaar Krijtverf onder eigen merknaam, RR Coatings Krijtverf.

RR Coatings Krijtverf is een authentiek product, ontwikkeld om bijvoorbeeld hout of muren te voorzien van een matte kleurafwerking. Uiteenlopende ondergronden en gebruiksvoorwerpen kunnen eenvoudig worden voorzien van een kleurlaag. In een handomdraai veranderd u o.a. muren, meubels, accessoires en krijgen deze een mooie egale krijtmatte uitstraling. Door technieken toe te passen van schuren i.c.m. een patina afwerking krijgt het geheel een antieke sfeer. In verdunde vorm (water) kan op hout een transparante kleurlaag worden aangebracht. Indien een slijtvast oppervlak gewenst is, zoals bijvoorbeeld bij tafelbladen, kan de krijtverf worden afgewerkt met een acrylvernis.

Deze krijtverf kunnen wij in vele kleuren voor u mengen. Verkrijgbaar in 500 ml. , 1 liter en 2,5 liter blikken. Deze krijtverf is tevens te bestellen via onze webshop. Voor vragen over de door uw gewenste kleur kunt u altijd contact met ons opnemen.

RR_Coating_Krijtverf.JPG

Nieuw RR Coatings Krijtverf

Geplaatst op 1 februari 2014.

Binnenkort verkrijgbaar RR Coatings Krijtverf.

 

Binnenkort kunnen wij u krijtverf leveren onder onze eigen RR Coatings label. Krijtverf is een product dat speciaal ontwikkeld is om onbehandeld hout en muren te voorzien van een prachtige matte kleurlaag. Met krijtverf geeft u muren, meubels en houten gebruiksvoorwerpen een prachtige uitstraling. RR Coatings krijtverf kunnen wij gratis voor u op kleur maken in vele kleuren. Het is verkrijgbaar in 500 ml, 1 liter en 2,5 liter blikken.

De prijs voor een 1 liter blik RR Coatings Krijtverf bedraagt géén € 27,95 zoals elders, maar bij ons € 19,95!

Medio half februari leverbaar.

Nieuwe behangleverancier AS Creation

Geplaatst op 4 oktober 2013.

Vanaf augustus jl. zijn wij ook behangleverancier van AS Création. AS Création is één van de leidende Europese behangfabrikant en produceert jaarlijks meer dan 6000 verschillende soorten behang en randen in alle materiaalkwaliteiten en toepassingsgebieden. Een sfeerimpressie voor op onze website volgt nog. Natuurlijk hebben wij al een aantal behangboeken in de winkel liggen, waaronder bijv. Wood'n Stone, Surfing & Sailing, Elegance 2 en Boys & Girls. Tevens is AS Création leverancier van het welbekende merk Esprit. Bij ons kunt u het nieuwste kinderbehangboek van Esprit bekijken. 

          d250356e06.jpg    eeb2584669.jpg

Leverancier Eijffinger behang

Geplaatst op 24 januari 2013.

Vanaf heden is De Verfboer Jubbega exclusief leverancier geworden van Eijffinger.

Hieronder kunt u een kleine omschrijving vinden waar Eijffinger voor staat:

Eijffinger is gespecialiseerd in het ontwerpen, verkopen en exporteren van een breed spectrum aan hoogwaardige behangcollecties en interieurstoffen. In eigen studio ontwerpt en ontwikkelt Eijffinger haar trendsettende productenprogramma, die een uitermate actuele en decoratieve uitstraling hebben en zijn toegespitst op verschillende doelgroepen. De collecties van Eijffinger hebben een eigen handschrift dat onderscheidend en herkenbaar is en gericht is op een brede doelgroep binnen het retailkanaal.

Eijffinger is absolute marktleider op het gebied van behang en interieurstoffen in Nederland en is uitgegroeid naar een organisatie die actief is in meer dan 90 landen.

 

Voor een impressie van de Eijffinger collectie kunt u een kijkje nemen bij het kopje Behangcollectie.

  • Copyright © 2009 - 2024
  • Prijzen inclusief BTW tenzij anders aangegeven
  • Website door Duracom